Trandafiri pentru o ocazie specială

on
Categories: Informatii utile

O bună cunoștință de-a mea și-a deschis o micuță florărie cochetă, la coltul străzii, având un vad excelent. Mi-a povestit zilele trecute despre noua afacere si cât de incantată era de ceea ce face. Zilnic primește flori si pregătește buchete care mai de care mai deosebite.

Si pentru ca voiam să cumpăr un buchet de trandafiri pentru prietena mea, mi-am zis ca este o ocazie buna de a vedea si magazinul. Poate sa îmi livreze prin curier, însă de data aceasta vreau sa ii fac o vizită.

Am scos mașina din garajul casei si am plecat la drum. Kia Optima este o mașină minunata, cel puțin asta este părerea mea despre ea. Un design deosebit, cu linii ascuțite si ce îmi place mult la ea este plafonul panoramic. Când mi-am dorit sa cumpăr o mașină, la așa ceva mă gândeam: panorama deschisa privirii, senzația pe care o ai privind cerul… Motorul silențios nu deranjează deloc pasagerii din mașină, iar interiorul mașinii este larg si spațios.

Am cumpărat si covorașe auto noi, sunt presuri auto dedicate pentru Kia Optima, le-am comandat aici. Setul de covorașe auto conține 4 piese, sunt stil tăviță pentru a retine si murdăria lichidă. Sunt foarte ușor de curățat chiar si sub jetul de apa, ceea ce mie îmi convine.

Pentru organizarea interioara a portbagajului si menținerea curata a acestuia, tăvița portbagaj este foarte utilă.

La florărie, care într-adevăr era un loc cochet si plăcut, miresmele florilor te îmbiau sa le cumperi. Aranjamente florale, culori peste tot… Minunat.

Când am adus buchetul de flori in mașină, mirosul de trandafiri a cuprins interiorul acesteia. Kia Optima este un automobil cu un design plăcut, bordul elegant având incluse și inserții de lemn. Muzica se aude excelent si este tare plăcut să șofezi… Când nu este trafic încărcat și drumurile sunt libere, este o adevărată plăcere sa simți mașină cum îți ascultă comenzile si este așa cum ar trebui sa fie o Kia, eleganta si confortabila.