Un SUV la nivel de artă

on
Categories: Informatii utile

Filozofia de design a SUV-ului Range Rover Velar este revoluționară. O aerodinamică îmbunătățită de forme îndrăznețe și un design spectaculos care conferă automobilului o personalitate incontestabilă.

Tehnologii moderne

Cu Range Rover Velar orice călătorie devine o plăcere, indiferent daca mergeți pe autostrada sau pe drumuri virajate. Are tracțiune integrala (AWD), iar dotările în pas cu tehnologia îi asigură un comportament rutier performant și sportiv.

Noutatea constă în cheia inteligenta de tip brățară

Cheia inteligenta de tip brățară, este disponibila opțional, dar cu ajutorul ei totul devina mai simplu. Precum ni se prezintă pe rangerover.ro, brățara este robustă si complet impermeabila, permițându-vă sa participați la diferite activități.

Performanțe ale SUV-ului

Range Rover Velar este o mașină magnifică cu un consum mixt de carburant de 5,8 l/100km, ce are transmisie automată, tracțiune 4×4, fiind gata de plimbări prin cele mai dificile drumuri.

Numărul de  trepte de viteză este 8, numai bun pentru ca șoferul să își dovedească măiestria la volan. Cu o putere de 180 CP și o viteză maximă  de 193 km/h, Velar este mașina potrivită pentru acțiune.

Accelerația 0-100 km/h se face în 8,9 secunde. Cu un rezervor de 60 litri, asigură o autonomie la consum mediu mixt de 1034 km.

Dotări interior și confort

Setul de covorașe pentru LAND ROVER VELAR face parte din Gama Premium si conține 4 piese cu posibilitate de prindere in podea (butoni de fixare). Forma acestora copiază perfect decupajele interiorului mașinii pe care o conduceți. Poate fi comandat de pe interiorauto.ro.

Un confort deosebit în asigură deschiderea portbagajului prin telecomandă, precum și reglajul cu memorie pentru oglinzile exterioare încălzite, cu semnalizatoare integrate. Vorbim de multe altele, care atunci când vrei să alegi ce mașină ai vrea să conduci, constituie factori importanți de decizie. Comenzi audio pe volan, tehnologie, conectivitate și acel sunet surround care îți asigură confort maxim.

Un SUV Off-Road de care nu te poți lipsi dacă ești o persoană la care adrenalina atinge cote înalte.