Volkswagen Caddy – vehiculul fabricat încă din 1980

on
Categories: Informatii utile

Începuturi

Precum am menționat încă din titlu, Caddy este fabricat de Volkswagen Group din 1980 si continuă producția acestuia, dat fiind ca este un autovehicul foarte practic. Covorașele auto pentru aceste autovehicule vă sunt oferite acum și de site-ul nostru.

Caddy este o mașină potrivită pentru activități de agrement (segment M) produs de VW. Există și in varianta de pick-up, foarte apreciată de cei care au nevoie de spațiu suplimentar pentru transportul mărfurilor.

În actualitate

Volkswagen au debutat cu autoutilitarul tip 2K Caddy, cu cea de-a treia generație de Volkswagen Caddy. La sfârșitul anului 2003, la RAI Show Vehicle Commercial din Amsterdam a fost prezentat iubitorilor VW.

Caddy a venit cu un design mai aerodinamic și un tablou de bord mai mare. Există două dimensiuni ale vehiculului: „normal” și Maxi.

Date tehnice ale VW Caddy

Puterea acestuia este cuprinsă între 70 CP și 109 CP, în funcție de motorizarea aleasă. Cea mai folosită dintre ele este cea pe benzină, de 1.6 l , cu 102 CP , cu un cuplu de 148 Nm @ 3800 rot/min. Standardul ecologic      al acestui autovehicul este EURO IV, având emisii CO2 de 189 g/km.  

Cutia de viteze este manuală, iar accelerația de la 0 la 100 km/h o poate face în 13.7 sec.

Consumul de combustibil în zona urbană este de 10.4 l/100 km, în extra-urban este de 6.8 l/100 km, pe când consumul de combustibil – mixt ajunge la 8.1 l/100 km.

Covorașe auto dedicate pentru Caddy 2003+ și Caddy Maxi Life 2007+

Noi, la www.interiorauto.ro vă oferim covorașele auto care se potrivesc pentru Caddy și Caddy Maxi Life, două versiuni ale VW Caddy care se fabrică din anul 2003, respectiv 2007.

Versiunea Life are garnituri interioare precum cea a unui vehicul convențional de cinci locuri, în timp ce Kombi este o camionetă simplă, cu ferestre și scaune. Diferența de zgomot rutier între cele două este totuși substanțială…

Setul de covorașe VW CADDY MAXI LIFE face parte din Gama Premium si conține 4 piese cu posibilitate de prindere in podea (butoni de fixare). Acești butoni va ajuta să fixați accesoriile de interior auto foarte bine in zona din față pentru a evita deplasarea în timpul condusului. Forma acestora copiază perfect decupajele interiorului autoutilitarelor  Caddy 2003+ și Caddy Maxi Life 2007+.

COVORASE PENTRU VW CADDY 2003+ SI VW CADDY MAXI LIFE 2007+