Volkswagen Polo VI are covorase auto de calitate excepțională

on
Categories: Informatii utile

Cine nu cunoaște VW Polo cu aceste covorase auto de calitate excepțională… Sunt mașinile cu care este o adevărată plăcere să te deplasezi în oraș, și mai ales în ieșirile din weekend. Momentan conducem așezați confortabil la volan, însă va veni vremea când totul va fi schimbat….

Drumul spre condusul autonom

Conectivitatea înseamnă: Volkswagen vă interconectează cu lumea digitală și cu șoseaua.”

Cum vom merge cu mașina în viitor? Oare cum vor sta lucrurile? Volkswagen oferă răspunsurile. Cei de la companie dezvoltă deja de astăzi viitorul condusului pentru toți iubitorii de autovehicule! Se lucrează intens la soluții inovatoare.

IQ.DRIVE reprezintă toate sistemele de asistență pentru șofer care, cu tehnologia inteligentă, se pot asigura că conducătorul auto și pasagerii vor ajunge la destinație mai confortabil și mai sigur. Sună bine, nu?

Hai să revenim la prezent

Volkswagen Polo VI 1.6 TDI 2017+ și datele tehnice pe care le aduce sunt astăzi în obiectivul nostru.

Motorizarea ce are combustibil motorina asigură un consumul urban de 4.4 l/100 km, cel extra-urban de numai 3.3 l/100 km, ier pentru valoarea mixtă este la cca 3.7 l/100 km. Cum sp nu iubești acest automobil economic?

Cu o viteza maximă de 185 km/h, VW Polo VI 2017+ are standardul ecologic Euro 6, cu emisii CO2 de 97 g/km. Motorul de 1598 cm3 produce o putere de 95 CP, la un cuplu de 250 Nm @ 1500-2500 rot/min.

Un hatchback cu 5 uşi, cu 5 scaune, într-un ambient interior confortabil si silențios. Dispune de multiple dotări confortabile, sigure şi moderne.

Lungimea vehiculului este de puțin peste 4m, lățimea de 1,75 m, la o greutate de 1280 kg. Dacă ne uităm în talonul auto observăm și masa maximă admisă de 1720 kg. De notat!

Hai să vedem cât de mult spațiu are portbagajul lui Volkswagen Polo VI 2017+ și cum poți avea covorase auto de calitate excepțională

Varianta standard e acestuia este de 351 l, dar se poate mări la 1125 l prin plierea scaunelor din spate.

Si acest automobil beneficiază, ca toate mașinile prezentate pe interiorauto.ro, de presuri auto de calitate pentru a avea un interior curat și confort. Întreținerea lor ușoară a acestor covorase cauciuc auto le recomandă ca fiind foarte potrivite ca o următoare achiziție în lista voastră de cumpărături.

Sau poti alege și alte produse pentru mașini, tavite portbagaj sau huse pentru scaune, alegând modelul, marca și anul fabricației acestui autovehicul.