Vrei tăviță portbagaj pentru Mitsubishi Pajero Sport?

on
Categories: Informatii utile

Istoric

Mitsubishi Pajero Sport este un SUV de dimensiuni medii pe care producătorul japonez Mitsubishi Motors îl fabrică din 1996, producția acestuia întinzându-se pe o durată de trei generații: I,II,III.

Ca de obicei, au fost date nume specifice pentru fiecare piață pentru care au fabricat Mitsubishi Sport, și anume Challenger în Japonia, Pajero Sport în Europa, Montero Sport în America de Nord, America de Sud și Filipine, Nativa în anumite părți din America Latină, Caraibe și Orientul Mijlociu, Shogun Sport în Marea Britanie.

A devenit un autoturism popular, fiind utilizat de mulți proprietari de mașini datorită caracteristicilor tehnice ale acestor modele.

Ceva tehnică nu strică

Povestim puțin despre Mitsubishi Pajero Sport 2.5 TD Inform, iar dintre specificațiile acestui model extragem câteva date utile.

Automobilul SUV are 5 uși, dispune de 5 locuri, iar ultimul an de fabricație al acestui Crossover este 2008. Are un rezervor de combustibil de  74l, iar motorul diesel are o putere max. totală de 85 kW (115 CP), cu un cuplu max. total la o valoare de 240 Nm.

Mașina 4×4 are propulsie față și spate, iar prin acest detaliu important la SUV-uri, automobilul este capabil să te ducă în orice cotlon, fie că ești în oraș, fie că te afli pe coclauri. Asta se întâmplă deseori când au loc competiții sportive. Tunat sau la dotările din fabrică, Mitsubishi Pajero face parte din gamele utilizate des în acest scop.

Motorul termic are capacitatea  cilindrică de 2477 cmc. Consumul mixt de combustibil este de 10,4 litri la 100 km. Viteza maximă pe care o poate avea este de 150 km/h, cu o accelerație de la 0 la 100 km/h in 18,5 secunde.

Câteva vorbe despre anvelope și interior auto

Dimensiunile pe care le au anvelopele din față și spate, sunt pe jante de 15” și anume 235/75R15

Un habitaclu ușor modernizat, confortabil, asigură pe cei care au ocazia să călătorească cu Mitsubishi Pajero Sport că vor ajunge cu bine la destinație: o stațiune montană unde vor să petreacă un weekend plăcut, sau acasă, după o zi de muncă la birou. Sau de ce nu, o simplă călătorie de plăcere. De câte ori s-a întâmplat ca vremea să fie superbă, dispoziția ta să fie excelentă, așa că te-ai pornit la drum doar pentru o mică plimbare sau la o întâlnire cu amicii la cafeneaua voastră preferată.

Curățenia interiorului auto este esențială, de aceea îți oferim PROTECTIE DE PORTBAGAJ MITSUBISHI PAJERO SPORT I 2002-2008 pentru a putea organiza și menține curat portbagajul