VW Sharan, un microbuz puternic pentru experiențe inedite

on
Categories: Informatii utile

De ce inedite?

Microbuzul Sharan de generația a II-a, 2010, este proiectat de Volkswagen pentru momente de acțiune cu experiențe de neuitat. Cu o viteză maximă de 194 km/h, microbuzul cu 5 uși și 7 scaune este util atunci când aveți nevoie de spațiu interior și loc suficient pentru toata gașca care merge în excursia plănuită de mult.

De ce experiențele pot fi inedite? Pentru ca acest autoturism poate să fie util când organizezi o călătorie. Un Sharan este suficient de puternic pentru a transporta în siguranță și o remorcă cu încărcătură specială pentru drumeții: echipamente sau instrumente de studiu sau cercetare și toate cele necesare pentru câteva zile de explorare.

Caracteristici tehnice

Motorul de 2.0 TDI are o putere de 140 CP, consumul mediu la 100 km fiind de 5,5 litri de motorină. Mașină are o lățime de cca 1,9 m, portbagajul cu o capacitate de la 885 l, până la 2297 l oferă spațiu bagajelor pasagerilor, prin extinderea acestuia la nevoie. Un avantaj al acestui autoturism este  că standardul ecologic al VW Sharan Van II este EURO V, iar cutia manuala are 6 trepte de viteză.

Conducătorul lui Sharan II se simte în largul lui la volan și poate străbate suprafețe întinse fără probleme. Rezervorul are o capacitate de până la 70 litri, oferind autonomie la drum și siguranța că va ajunge cu bine la destinație.

Accesoriile de care are nevoie Sharan

Orice autoturism este necesar a fi menținut curat la interior și la exterior. Pentru a putea organiza portbagajul utilizați cu încredere TAVITA PORTBAGAJ SPATE NEGRU 1 BUCATA VW SHARAN VAN II 2010 SEAT ALHAMBRA VAN 2010 (7 LOCURI), care se potrivește atât la Sharan II, cât și la Seat Alhambra.

Se poate achiziționa de aici, tăvița portbagaj fiind proiectată pentru a retine murdăria lichidă care ar putea ajunge acolo, iar dacă transportați plante și recipiente diverse, veți proteja suplimentar portbagajul autoturismului. Se spală ușor, oricând aveți nevoie. Este accesoriul util, de calitate și la preț accesibil, pe care îl furnizează interiorauto.ro pentru clienții săi.